Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurda taşınmak

Rüyada yurda taşınmak

Rüyada yurda taşınmak kısmetlerinin açılacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işaret eder.

Rüyada yurda taşınmak gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada yurt dışına taşınmak işlerin çok iyiye gideceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yurda taşınmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışında olmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, adının her yerde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışını görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada yurtdışında kaybolmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yurtdışı seyahati görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öğrenci yurt görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işaret eder.

Rüyada eşinin yurtdışına gittiğini görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments