Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yurdu görmek

Rüyada yurdu görmek

Rüyada yurdu görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yurdu gördüyseniz:

  • Bazı engellerle karşılaşmanız durumunda yaşananları kişisel algılamamalı veya güveninizi sarsmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yaşlılar yurdu görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada okul yurdunda kalmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada okul yurdu görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, patron koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite yurdu görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek yurdu görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet yurdu görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments