Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlılar yurdu görmek

Rüyada yaşlılar yurdu görmek

Rüyada yaşlılar yurdu görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlılar yurdu gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada yaşlılar yurdu görmek bereket ve huzur geleceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, kısa sürede başarısının artacağına alamet eder.

Rüyada kimsesizler yurdu görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul yurdu görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurdu görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada öğrenci yurdu görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek kudretinin yerine geleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, onları koruyup kollayacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite yurdu görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments