Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul yurdunda kalmak

Rüyada okul yurdunda kalmak

Rüyada okul yurdunda kalmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, imkânsızı başaracağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul yurdunda kalmak gördüyseniz:

  • Bazı ortam veya konulara katılımlarda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada okul yurdunda kalmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, borçlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul yurdu görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada öğrenci yurdu görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Rüyada erkek yurdu görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yurdu görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlılar yurdu görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek para sıkıntısından kurtulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments