Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, çok üzüleceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini üniversite yurdunda gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek her gün daha fazla dolacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite yurdu görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, günahların af olacağına işarettir.

Rüyada kimsesizler yurdu görmek yeni duygular tadacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul yurdu görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yakın çevresine fikir danışacağına işarettir.

Rüyada erkek yurdu görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, asla yüksünmeyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada yurdu görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet yurdu görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments