Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet yurdu görmek

Rüyada devlet yurdu görmek

Rüyada devlet yurdu görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hoş olaylar yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, elinin bollaşacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zarar edeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet yurdu gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada devlet yurdu görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, yanlış işlere girileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yurdu görmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul yurdunda kalmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek hayır duaları alacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite yurdu görmek geniş bir ev satın alacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada erkek yurdu görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kimsesizler yurdu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada okul yurdu görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments