Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ağı çekmek

Rüyada balık ağı çekmek

Rüyada balık ağı çekmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yatırımların heba olacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret eder.

Rüyada balık ağı çekmek gördüyseniz:

  • Kendinizi maddi manevi güvende hissetmenizi sağlayacak kişisel değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada balık ağı çekmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada balık ağı görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Rüyada denizde balık ağı görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık ağı almak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada balık ağına takılmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada örümcek ağı toplamak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada örümcek ve örümcek ağı görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada örümcek ağı bozmak gücünün azalacağına, her zaman neşeli olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments