Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ağı bozmak

Rüyada örümcek ağı bozmak

Rüyada örümcek ağı bozmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, içinin huzurla dolacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada örümcek ağı bozmak gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Rüyada örümcek ağını bozmak işinde en iyisi olacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada örümcek ağını bozduğunu görmek kötü günlerin geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada örümcek ağı bozmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak odasında örümcek ağı görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada evinde örümcek ağı görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulur.

Rüyada işyerinde örümcek ağı görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada örümcek ağını temizlediğini görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments