Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ağına takılmak

Rüyada balık ağına takılmak

Rüyada balık ağına takılmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık ağına takılmak gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Rüyada balık ağına takılmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada örümcek ağına takılmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada denizde balık ağı görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık ağı almak işlerini yoluna koymayı başaracağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık ağı görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada balık ağı çekmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık oltasına takılmak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavanda örümcek ağı görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments