Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ve örümcek ağı görmek

Rüyada örümcek ve örümcek ağı görmek

Rüyada örümcek ve örümcek ağı görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümcek ve örümcek ağı gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Rüyada örümcek ağını görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, zengin olunacağına, kurulu düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümcek ağı yemek haram mal yiyip içeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada örümcek ağına dokunmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük örümcek ağı görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, üzgün ve karamsar olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümcek ağına yakalanmak büyük kazançlar getireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden örümcek ağı temizlemek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada mutfakta örümcek ağı görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak odasında örümcek ağı görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments