Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus balığı beslemek

Rüyada yunus balığı beslemek

Rüyada yunus balığı beslemek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, garanti olacak makama oturacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığı beslemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Rüyada yunus balığını beslemek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığı beslemek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yunus beslemek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığından kaçmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuz içinde yunus balığı görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük borçlar alacağına işarettir.

Rüyada ölmüş yunus balığı görmek büyük başarılara kazanılacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığı öpmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada yunus balığı sevmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments