Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus beslemek

Rüyada yunus beslemek

Rüyada yunus beslemek kazancının sürekli artacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, maddi zararının giderileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunus beslemek gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada yunus beslemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yunus balığını beslemek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, borçların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yunus balığı beslemek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yunusla oynamak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada çok büyük yunus balığı görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığına sarılmak herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yunus polis görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine inanılır.

Rüyada okyanusta yunuslarla yüzmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendi işine sahip olacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments