Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus balığından kaçmak

Rüyada yunus balığından kaçmak

Rüyada yunus balığından kaçmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yunus balığından kaçmak gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Rüyada yunus balığından kaçmak yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yunus balığı görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalettir.

Rüyada yunus balığı emzirmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kıyıya vurmuş yunus balığı görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yunus balığını tutmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine inanılır.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yunus balığını beslemek rızkın ve kazancın artacağına, işlerin rast gideceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi yunus balığı görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments