Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yün görmek

Rüyada yorgan yün görmek

Rüyada yorgan yün görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, varlıklı kimse olacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yorgan yün gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, iş hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir.

Rüyada yün yorganı görmek karamsar ve umutsuz olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yün görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yünü görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada yünlü yorgan görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Rüyada yün yatak yorgan görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada yün yorgan almak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, doğru haber almaya, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada yünden yorgan yapmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments