Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün ve yorgan görmek

Rüyada yün ve yorgan görmek

Rüyada yün ve yorgan görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, çok zor duruma düşüleceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yün ve yorgan gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Rüyada yün yorgan almak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yün görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün yorgan yıkamak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün ve yorgan görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan ve yün görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada yünlü yorgan görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yünü görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments