Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün ip görmek

Rüyada yün ip görmek

Rüyada yün ip görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, sıhhat ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün ip gördüyseniz:

  • Birlikte yola devam etmek istediğiniz kişileri bulmanız gerekiyor.

Rüyada yün örgü ipi görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yün ip görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Rüyada yün ip yumağı görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı yün ip görmek bir şeyden zarar görmeye, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına rivayet eder.

Rüyada yün ip görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi yün ip görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün ip almak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün ip sarmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments