Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün kırpmak

Rüyada yün kırpmak

Rüyada yün kırpmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, işlerin düzgün gideceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün kırpmak gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada koyun yünü kırpmak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada koyunun yününü kırpmak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün kırpmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada göz kırpmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye göz kırpmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine göz kırpmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada birine göz kırpmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıza göz kırpmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments