Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün çırpmak

Rüyada yün çırpmak

Rüyada yün çırpmak herkesin yardımına koşacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün çırpmak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada yün çırpmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada kayısı çırpmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada ceviz ağacı çırpmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada elma çırpmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada tozlu halı çırpmak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur çırpmak huzurlu bir insan olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kek çırpmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada halı çırpmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sevilen birinin geleceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments