Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumuşak taş görmek

Rüyada yumuşak taş görmek

Rüyada yumuşak taş görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada yumuşak taş gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada yumuşak taş görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, birçok engelin aşılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada yumuşak ekmek görmek kendi işinin patronu olunacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yumuşak kavun görmek kazancın her daim artacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, zorluklarla boğuşulacağına alamet eder.

Rüyada yumuşak toprağa basmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret eder.

Rüyada yumuşak el görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, hanesine güneş doğacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumuşak kar görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Rüyada yumuşak görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çalıştığına değeceğine işaret eder.

Rüyada yumuşak toprakta yürümek daha iyi şartlarda yaşayacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments