Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumuşak görmek

Rüyada yumuşak görmek

Rüyada yumuşak görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çevre değiştireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada yumuşak gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Rüyada yumuşak hamur görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada yumuşak ekmek görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumuşak kavun görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine alamet eder.

Rüyada yumuşak toprakta yürümek hasret gidereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yumuşak şeker yemek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Rüyada yumuşak toprak görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumuşak diş görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine yorulur.

Rüyada yumuşak el tutmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments