Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumuşak el görmek

Rüyada yumuşak el görmek

Rüyada yumuşak el görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumuşak el gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Rüyada yumuşak el tutmak zor zamanların geride kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumuşak el görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kudret ve destek olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumuşak diş görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, bahtının açık olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada yumuşak domates görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada yumuşak peynir görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ilişkilerin noktalanacağına rivayet eder.

Rüyada yumuşak hamur görmek inancını bir kenara atacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına delalet eder.

Rüyada yumuşak kar görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada yumuşak şeker görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments