Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumuşak şeker görmek

Rüyada yumuşak şeker görmek

Rüyada yumuşak şeker görmek iyi günler yaşayacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, heveslerinin biteceğine, yeni bir ev alınacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada yumuşak şeker gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yumuşak şeker görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, alım gücünü yitireceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumuşak şeker yemek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumuşak ekmek görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yumuşak taş görmek hak yiyeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yumuşak el görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada yumuşak diş görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yumuşak hamur görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine rivayet eder.

Rüyada yumuşak peynir görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments