Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın kılçığını görmek

Rüyada balığın kılçığını görmek

Rüyada balığın kılçığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada balığın kılçığını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada balığın kılçığını çıkarmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balığın kılçığını görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada balık kılçığı temizlemek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, elde edilen nasibin artacağına alamet eder.

Rüyada balık kılçığı görmek kazancını iki kat arttıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret eder.

Rüyada balık kılçığı ayıklamak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine işarettir.

Rüyada balık kılçığı çıkarmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine inanılır.

Rüyada balığın kılçığını temizlemek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada balık kılçığı yemek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments