Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın kılçığını çıkarmak

Rüyada balığın kılçığını çıkarmak

Rüyada balığın kılçığını çıkarmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, işini büyüteceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada balığın kılçığını çıkarmak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada balık kılçığı çıkarmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada balığın kılçığını çıkarmak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kişinin can derdine düşeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan kılçık çıkarmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işarettir.

Rüyada kılçık çıkarmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ağzından kılçık çıkarmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına inanılır.

Rüyada kılçıklı balık görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada balık kılçığı görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments