Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kılçığı ayıklamak

Rüyada balık kılçığı ayıklamak

Rüyada balık kılçığı ayıklamak kimseyle konuşmayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işarettir.

Rüyada balık kılçığı ayıklamak gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Rüyada balık kılçığı ayıklamak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kılçık ayıklamak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada balık kılçığı temizlemek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalettir.

Rüyada balık kılçığı çıkarmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada balık kılçığı görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına inanılır.

Rüyada çok kılçıklı balık yemek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada kılçıksız balık görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments