Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kılçığı görmek

Rüyada balık kılçığı görmek

Rüyada balık kılçığı görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada balık kılçığı gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Rüyada balık kılçığı yemek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işaret eder.

Rüyada balık kılçığı kusmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada balık kılçığı çıkarmak maddi güç sahibi olacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada balığın kılçığını temizlemek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada balığın kılçığını çıkarmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık kılçığı temizlemek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kılçıklı balık yemek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada kılçıksız balık görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments