Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılçıklı balık görmek

Rüyada kılçıklı balık görmek

Rüyada kılçıklı balık görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, kavgaların biteceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kalbini kıracağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılçıklı balık gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada balığın kılçığını çıkarmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada balık kılçığı kusmak bunu da herkese ilan edeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın kılçığını temizlemek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kılçıklı balık görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balığın kılçığını görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılçıklı balık yemek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet eder.

Rüyada balık kılçığı temizlemek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments