Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para almaya gitmek

Rüyada para almaya gitmek

Rüyada para almaya gitmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin hayatının değişeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada para almaya gitmek gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Rüyada para almaya gitmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt almaya gitmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına tabir olunur.

Rüyada uçakla almanyauya gitmek geçim zorluğundan kurtulacağına, hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kömür almaya gitmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuz almaya gitmek büyük üzüntülere sebep olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çanta almaya gitmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine yorulur.

Rüyada telefon almaya gitmek çok iyi şeylere, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada elbise almaya gitmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments