Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini yumruk yapmak

Rüyada elini yumruk yapmak

Rüyada elini yumruk yapmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, zarar göreceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına alamet eder.

Rüyada elini yumruk yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Rüyada ellerini yumruk yapmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret eder.

Rüyada elini yumruk yapmak geçim kolaylığı içinde olacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumruk atamamak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada kapıya yumruk atmak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işaret eder.

Rüyada babadan yumruk yemek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada karnına yumruk yemek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, birçok engelin aşılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada birine yumruk atamamak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Rüyada ölüden yumruk yemek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments