Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı yere dökmek

Rüyada balığı yere dökmek

Rüyada balığı yere dökmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada balığı yere dökmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz sizinle paylaşabilecek şeyleri olan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada balığı yere dökmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzu yere dökmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bereket ve huzur geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere dökmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada bir yere su dökmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayranı yere dökmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, böylelikle yüzünün güleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Rüyada yere şeker dökmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyu yere dökmek kısmetlerini de göremeyeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine yorulur.

Rüyada pilavını yere dökmek sevinç gözyaşları döküleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments