Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı yakalamak

Rüyada balığı yakalamak

Rüyada balığı yakalamak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek işlerinin zarara uğrayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıklar yakalamak fakir çocukları giydireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanalda balık yakalamak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yayın balığı yakalamak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada palamut balığı yakalamak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada suda balık yakalamak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Rüyada yılan balığı yakalamak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık sürüsü yakalamak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, alışveriş yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments