Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yayın balığı yakalamak

Rüyada yayın balığı yakalamak

Rüyada yayın balığı yakalamak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kredi çekileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada yayın balığı yakalamak gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işler kanalıyla para kazanma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada yayın balığı yakalamak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kişinin iyi hale geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük yayın balığı görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada yayın balığı görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, başarıların artacağına işarettir.

Rüyada yayın balığı tutmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı yayın görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada denizden balık yakalamak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işarettir.

Rüyada köpek balığı yakaladığını görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, görmediği yerlere gideceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments