Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yatakta yatmak

Rüyada yüksek yatakta yatmak

Rüyada yüksek yatakta yatmak mal mülk sahibi olunacağına, donanımlı kılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, tatsızlıklar çıkacağına, çok sevineceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yatakta yatmak gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Rüyada yüksek yatakta yatmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, tüm sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekte yatmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde yatmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerde yatmak işini kaybedeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulur.

Rüyada yatak serip yatmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yatakta yatmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulur.

Rüyada yatağa ters yatmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işarettir.

Rüyada başbakanla aynı yatakta yatmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, hayatının daha kolay olacağına, malının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments