Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yosunlu su içmek

Rüyada yosunlu su içmek

Rüyada yosunlu su içmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hanesinin bollukla dolacağına, dualarının karşılığını göreceğine işaret eder.

Rüyada yosunlu su içmek gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada yosunlu su içmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet eder.

Rüyada bulanık yosunlu su görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yosunlu su görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, iyi halini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içinde yosun görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yosunlu suya düşmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına işaret eder.

Rüyada su yosunu görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada yosunlu havuz görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments