Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yosunlu suya girmek

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yosunlu deniz görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yosun görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, rahat ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yosunlu su görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yosunlu su içmek mutlu günler yaşanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada su içinde yosun görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, dinde bilginleşeceğine yorulur.

Rüyada yosunlu suya düşmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe yorulmaktadır.

Rüyada su yosunu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yakında hedefine ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments