Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yosunlu su görmek

Rüyada yosunlu su görmek

Rüyada yosunlu su görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yosunlu su gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet eder.

Rüyada bulanık yosunlu su görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulur.

Rüyada su yosunu görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada yosunlu su içmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yosunlu suya düşmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde yosun görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yosunlu su görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yosun toplamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments