Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yosunlu havuz görmek

Rüyada yosunlu havuz görmek

Rüyada yosunlu havuz görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada yosunlu havuz gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Rüyada yosunlu havuzda yüzmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada yosunlu havuz görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, onlarla arasının açılacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda yosun görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde yosun görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada yosunlu kaya görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizi yosunlu görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yosunlu taş görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yosunlu su görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments