Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yosunlu dere görmek

Rüyada yosunlu dere görmek

Rüyada yosunlu dere görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hastalıklarının azalacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yosunlu dere gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara ilgisizliklerini şimdiden dile getirdiyse, bırakın gitsinler.

Rüyada yosunlu dere görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yosunlu havuz görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada yosunlu taş görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada yosunlu su görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizde yosun görmek keyfinin olmayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yosunlu deniz görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yosunlu suya girmek emeklerinin boşa gideceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yosun temizlemek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments