Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgun olmak

Rüyada yorgun olmak

Rüyada yorgun olmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, zorluklarının kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yorgun olmak gördüyseniz:

  • Hedef veya hayallerinizi unutmayın.

Rüyada ölüyü yorgun görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını yorgun görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, iyi konumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada yorgun düşmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yorgunluk görmek dara düşeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgun olmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada yorgun görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada yorgunluktan bayılmak güzel bir döneme girileceğine, hayatının zorlaşacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada yorgun at görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments