Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgun at görmek

Rüyada yorgun at görmek

Rüyada yorgun at görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgun at gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada yorgun at görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Rüyada çok yorgun olmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneyi yorgun görmek durgun giden işlerin açılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını yorgun görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yorgunluk görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgunluktan bayılmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, dertlerin bölüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yorgun hissetmek günah işlemeyi terk edeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yorgun görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments