Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgun görmek

Rüyada yorgun görmek

Rüyada yorgun görmek güçlükle elde edilecek başarı, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalettir.

Rüyada yorgun gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada yorgun görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yorgun görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgun hissetmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada başkasını yorgun görmek hastalıkların kalmayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini yorgun görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine inanılır.

Rüyada yorgun at görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, üstün başarılar alacağına delalettir.

Rüyada ölüyü yorgun görmek zor bir döneme gireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalettir.

Rüyada çok yorgun olmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments