Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgunluktan bayılmak

Rüyada yorgunluktan bayılmak

Rüyada yorgunluktan bayılmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, galibiyetlerinin artacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Rüyada yorgunluktan bayılmak gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada yorgunluktan bayılmak işlerinin çok yolunda gideceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını yorgun görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yorgun görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgunluk görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet eder.

Rüyada yorgun hissetmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgun görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kazancın daha da artacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işarettir.

Rüyada ölüyü yorgun görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yorgun olmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, takdir toplayacak işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments