Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikilmiş yorgan görmek

Rüyada dikilmiş yorgan görmek

Rüyada dikilmiş yorgan görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikilmiş yorgan gördüyseniz:

  • Kariyeriniz açısından olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz.

Rüyada birinin yorgan diktiğini görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada yorgan diktiğini görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikilmiş yorgan görmek kudretinin yerine geleceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına inanılır.

Rüyada yorgan diktirmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek art niyetli kişilere uyacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise diktirmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada elbise dikip giymek ana baba duası alınacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı diktiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments