Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül işlemek

Rüyada gül işlemek

Rüyada gül işlemek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gül işlemek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada gül işlemek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada örgü işlemek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğne oyası işlemek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada işleme işlemek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada havlu işlemek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada elişi işlemek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada suç işlemek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada gergef işlemek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments