Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine elbise diktirmek

Rüyada kendine elbise diktirmek

Rüyada kendine elbise diktirmek itibar kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalettir.

Rüyada kendine elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Rüyada abiye elbise diktirmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine inanılır.

Rüyada üzerine elbise diktirmek tartışmaların sona ereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise dikip giymek kişinin başarısızlığa düşeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına delalettir.

Rüyada elbise diktirmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada elbise diktirdiğini görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada mor elbise diktirmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine elbise diktirmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbise diktiğini görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments