Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolda ışık görmek

Rüyada yolda ışık görmek

Rüyada yolda ışık görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, bereket ve zenginlik olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolda ışık gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Rüyada ışıklı yolda yürümek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada yolda ışık görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin ışığını görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı ışık görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Rüyada ışıklı gemi görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada ışıkları açık görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada minare ışığı görmek gözyaşının dineceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ışık görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments