Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin ışığını görmek

Rüyada evin ışığını görmek

Rüyada evin ışığını görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, yeni işlere girişileceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulur.

Rüyada evin ışığını gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada evin ışığını görmek gereken sabrı göstereceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada evin ışıklarını açmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Rüyada evin ışıklarını yakmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada evin içinde ışık görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalettir.

Rüyada evin ışıklarını görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, müjdeli haberler alacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin ışığını yakmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalet eder.

Rüyada mezarda ışık görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, yakın çevresine fikir danışacağına delalettir.

Rüyada parlak ışık görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments