Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolculuk için hazırlanmak

Rüyada yolculuk için hazırlanmak

Rüyada yolculuk için hazırlanmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, gönül sızılarının dineceğine, dualarına karşılık alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolculuk için hazırlanmak gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada deniz yolculuğuna hazırlanmak parasının ve canın güvende olacağına, güven kaybına uğrayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalettir.

Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak çok rahat bir nefes alacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yolculuğa hazırlanmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada yolculuk için hazırlanmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolculuğa hazırlandığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yolculuğa hazırlanmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, gülen yüzünün de solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak yolculuğuna hazırlanmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada hac yolculuğuna hazırlanmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments