Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak

Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak

Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak mal ve para kazanılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gemi yolculuğuna hazırlanmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kazançlı çıkacağına, can sıkıcı haberler almaya işarettir.

Rüyada yolculuğa hazırlanmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada hac yolculuğuna hazırlanmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulur.

Rüyada yolculuk için hazırlanmak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolculuğa hazırlandığını görmek eksiklerinin farkına varacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Rüyada deniz yolculuğuna hazırlanmak bereketin ve verimin çoğalacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada uzun yolculuğa hazırlanmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments