Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yolculuğa hazırlanmak

Rüyada bir yolculuğa hazırlanmak

Rüyada bir yolculuğa hazırlanmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, donatacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada bir yolculuğa hazırlanmak gördüyseniz:

  • Basit sonu olmayan maceralardan kaçının.

Rüyada gemi yolculuğuna hazırlanmak bir sebeple çok zorlanacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yolculuk için hazırlanmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolculuk yapmaya hazırlanmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, büyük borçların altında ezileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalettir.

Rüyada yolculuğa çıkmaya hazırlanmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada uçak yolculuğuna hazırlanmak aradaki buzları eriteceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, büyük bir işe kavuşacağına işarettir.

Rüyada yolculuğa hazırlandığını görmek aile hayatının bozulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz yolculuğuna hazırlanmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolculuğa hazırlanmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments